Pavlína Jíšová
Nejbližší koncerty:
so 26.08. 20:25 Nový Jičín
so 26.08. 13:00 Krucemburk - Staré Ransko 51
so 02.09. 14:00 Nové Údolí /Stožec/
ne 03.09. 17:00 Hradec Králové
so 09.09. 16:30 Chrudim

Diskografie

Porta 1983 LP - Žalman a spol. Supraphon 1983
Žalman a spol. EP Edice Cesty Panton 1984
Porta 1985 LP - Sem Tam Supraphon 1985
Dostavník SP - Sem Tam Supraphon 1985
Porta 1986 LP - Žalman a spol. Supraphon 1986
Porta 1987 LP - Žalman a spol. Supraphon 1987
Žalman a spol. Panton 1987
Pavlína Jíšová a přátelé EP Edice Cesty Panton 1989
Žalman a spol. - Jantarová země Panton 1990
Bluegrass 90 Panton 1990
Poker - Tony Linhart, Wabi Ryvola, Kapitán Kid, Miki Ryvola ITA 1991
Když Bůh Jihočechy stvořil - Žalman a spol., Exminnesengři Venkow 1992
Nezmaři - Zvláštní rána FT Records 1992
Robert Křesťan - Druhá tráva Monitor Records Ltd. 1992
Bedna od whisky - Písně Mikiho Ryvoly Supraphon 1992
Nejlepší Ryvolovky Venkow 1993
P. Jíšová a Weekend - Někdo jiný než jsem já Reflex Records 1993
Pavel Lohonka - Žalman a spol. Jantarová země Panton 1993
Písničky z děravé kapsy FT Records 1993
Mí kamarádi FT Records 1993
Hříchy Vojty Zíchy Bevox 1993
Nezmaři 15 let Monitor Records Ltd. 1993
Jihočeská dvorana 1. Tonus 1994
Robert Křesťan a Druhá tráva - Starodávný svět Venkow 1994
Nezmaři 1995 Ji-Ho-Music 1995
Druhá tráva s P. Jíšovou Venkow 1995
Battledress Venkow 1995
Dobrou noc Venkow 1995
Country dálnice Venkow 1995
Věra Martinová - Zvláštní způsoby Monitor - Emi Records s.r.o. 1996
Prázdniny v Telči 1996 Ji-Ho Music 1997
Nezmaři a Filharmonický orchestr Č.B. jak je neznáte Ji-Ho Music 1997
Prázdniny v Telči 1997 Ji-Ho Music 1997
Michal Tučný - Kosmickej vandr Venkow a Polygram comp. 1997
Nezmaři - Dávno se známe Ji-Ho Music 1997
Pavlína Jíšová Ji-Ho Music 1998
Věra Martinová – Příběhy Monitor Emi s.r.o. 1998
Nezmaři Rozinky Ji-Ho Music 1998
Hoboes Písně Wabiho a Mikiho Sony Music Bonton 1999
Magdalena Reifová - Petr Vacek Popletený svět Popron Music 1999
Prázdniny v Telči 1999 Ji-Ho Music 1999
Greenhorns 2000 Venkow Records a.s. a Universal Music comp. 2000
Pavel Bobek - Jsem pouhý známý Venkow Records a.s. a Universal Music comp. 2000
Nezmaři Přej a bude ti přáno Ji-Ho Music 2000
Kamelot a hosté - Vzpomínka na kamaráda Monitor-Emi s.r.o. 2000
Pavlína Jíšová - Láska je nádech BMG Ariola 2001
Miki Ryvola a Nezmaři Písně Wabiho a Mikiho Ji-Ho Music 2002
Žalman - Výběr nejlepších nahrávek Universal Music s.r.o., Sony Music/Bonton s.r.o.2002
Bokomara – Miláček BMG Ariola 2003
Pavlína Jíšová - V proutěném křesle BMG Ariola 2003
Nezmaři 25 let živě Ji-Ho Music 2003
Žalman a spol. - Nápis na štítu domu Universal Music s.r.o. 2004
Michal Tučný & přátelé Supraphon A.S. 2005
Jiří Smrž - Poslední láska Ji-Ho Music 2005
Havěť všelijaká /www.havetvselijaka.cz/ Indies Records 2005
Minnesengři Hej Dum Dá Brothers Records 2005
Béďa Šedifka - Sebranka Vzpomínka na starou stezku AVIK 2006
Michal Tučný – Best Of 2 48 velkých hitů Supraphon 2007
Pavlína Jíšová a přátelé – Andělé jsou s námi Good Day Records 2007
Robert Křesťan & Druhá tráva Dylanovky Universal Music 2007
Vánoční koledy - Good Day Records 2007
Pavel Žalman Lohonka a hosté – Mezi kameny Universal Music 2008
Porta Trefa 2 Akordshop 2008
Pavlína Jíšová a přátelé – Blázen tančí dál Pavel Peroutka 2009
Hobousárny Písně bratří Ryvolů Supraphon 2009
Pavel Bobek Víc nehledám… Universal Music 2010
Pavlína Jíšová a přátelé To si piš Pavel Peroutka 2011
Věra Martinová - Foukneme do svící EMI 2011

Záviš Nevytahuj mi ho prosím na veřejnosti Záviš 2012

Jiří Smrž Kořeny Galén 2013

Minnesengři 45 ke 45...to nejlepší  Radioservis 2013

Pavlína Jíšová a přátelé To já, písnička Pavla Jíšová 2014

Pavlína Jíšová a Bababand      e-mail: pavlina@jisova.cz